У Житомирі сім'ї загиблих учасників АТО/ООС звільнили від сплати комунальних послуг

У Житомирі сім'ї загиблих учасників АТО/ООС звільнили від сплати комунальних послуг

  25 березня у Житомирі депутати міської ради проголосували за звільнення сімей загиблих учасників АТО/ООС від сплати комунальних послуг.

   Про це Суспільному розповіла очільниця міського департаменту соціальної політики Вікторія Краснопір. За її словами, відповідне рішення депутати прийняли на сесії міської ради.

  "Депутати міськради внесли зміни у рішення, яке було прийняте ще у 2015 році, – розповідає Вікторія Краснопір. – У цьому рішенні передбачене звільнення від сплати за комунальні послуги сімей загиблих, адже держава звільняє їх від цієї сплати у розмірі 50%, і міська рада з 2015 року теж долучилася до цього і додає ще 50% звільнення від сплати комунальних послуг в межах соціальних норм. Але наразі введена нова послуга з розподілу природного газу. Цими змінами ми затверджуємо нове положення, куди включаємо і цю послугу".

   Крім того, на сесії скасували частину рішення щодо відшкодування комунальних послуг для добровольців.

  "Ми виводимо з цього рішення добровольців, оскільки у 2019 році міською радою було прийнято рішення також включити добровольців та здійснювати їм відшкодування з міського бюджету в межах 75% вартості комунальних послуг, як учасникам бойових дій. Але з 2020 року держава запровадила і визнала добровольців учасниками бойових дій у встановленому порядку. Тому ми знімаємо з міської ради зобов’язання стосовно відшкодування для воїнів-добровольців".

 

Автор: Володимир Шолдрук

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework