Голова фракції ОПЗЖ в Житомирській облраді живе на одну пенсію і позичає мільйони для власних фірм

Голова фракції ОПЗЖ в Житомирській облраді живе на одну пенсію і позичає мільйони для власних фірм

  Голова фракції партії «Опозиційна платформа – За життя» в Житомирській обласній раді Анатолій Мелашенко минулого року отримував лише пенсію, позичив 5,8 млн грн та став власником ще однієї фірми.

   Декларацію за 2020 рік Мелашенко оприлюднив 24 березня, - інформує zhitomir.info.

  Подружжя пенсіонерів має 11 об’єктів нерухомості: дев’ять земельних ділянок загальною площею 15,0274 га, квартиру в Києві площею 207 кв.м, яка належить дружині, та будинок загальною площею 516,7 кв.м в селі Ходосівка Києво-Святошинського району, який належить депутату облради.

  Єдиний задекларований автомобіль – Lexus GX 470 2006 р.в. вартістю 500 тис. грн, який у власності Анатолія Мелашенка з червня 2006 року.

  Голова фракції ОПЗЖ є власником чотирьох ТОВ: «Командор», «Житомиркомунсервіс», «Командор Транс» та «Буш Пріт». Власником останньої він став 23 червня 2020 року: ТОВ «Буш Пріт» зареєстроване у вересні 2019 року в м.Вишневе Київської області, має статутний капітал 13 млн 635 тис. грн та основний вид діяльності – надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

  Задекларовані доходи Анатолія Мелашенка – лише 156 тис. 960 грн пенсії. Його дружина за рік отримала 46 тис. 654 грн пенсії та 231 тис. 732 грн доходів від зайняття підприємницькою діяльністю. 22 червня минулого року Мелашенко позичив 5,8 млн грн у трьох членів родини Кочиних: Івана Борисовича, Наталії Валеріївни та Марини Іванівни. Ці кошти 26 червня Анатолій Мелашенко спрямував на збільшення статутного капіталу.

  В декларації відсутня інформація про готівкові кошти чи банківські рахунки родини.

Новини Житомира

 

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework