До 23-річного житомирянина застосовано тримання під вартою – порушив обмежувальний припис та пограбував матір

До 23-річного житомирянина застосовано тримання під вартою – порушив обмежувальний припис та пограбував матір

  Житомирською окружною прокуратурою забезпечено участь у розгляді клопотання про обрання запобіжного заходу житомирянину, підозрюваному в умисному невиконанні обмежувального припису та грабежі.

  За результатом розгляду особі обрано тримання під вартою строком на 60 діб з правом внесення грошової застави на суму 44 тис. грн, про що Богунський районний суд міста Житомира виніс відповідну ухвалу.

  Установлено, що стосовно 23-річного жителя Житомира суд застосував  обмежувальний припис, яким заборонив протягом шести місяців (до 01.09.2021) перебувати у місці спільного проживання з батьками.

  Однак хлопець не виконав рішення суду та порушив припис. Прийшовши 18.03.2021 вранці, о 7 год 30 хв до квартири, де проживає матір, вчинив словесний конфлікт та, застосувавши силу, викрав мобільний телефон.

  Наразі йому інкримінують скоєння кримінальних правопорушень за ст. 390-1 та ч. 2 ст. 186 КК України.

  Досудове розслідування проводить Житомирське райуправління поліції.

  Житомирська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

  Крім цього, вироком Корольовського районного суду міста Житомира від 06.01.2021 особу засуджено за ч. 1 ст. 121, ст. ст. 75, 76 КК України до 5 років позбавлення волі з іспитовим строком на 2 роки 6 місяців.

  Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework