Житомирський бронетанковий завод замовив українські приціли і скло на третину дешевше, ніж рік тому

Житомирський бронетанковий завод замовив українські приціли і скло на третину дешевше, ніж рік тому

  ДП «Житомирський бронетанковий завод» («ЖБТЗ») ДК «Укроборонпром» 9 лютого уклало угоду з ТОВ «Трімен-Україна» про закупівлю частин військової техніки на 44,00 млн грн. (тут і далі ціни дано без ПДВ). Про це повідомляється у системі «Прозорро».

  До 30 вересня 2021 року в Житомирську область поставлять 60 прицілів перископічних комбінованих БПК-2-42МбТ з одиночним комплектом запчастин, інструментів, приладдя ЗІП-О по 633 тис грн. та 60 захисних стекол ТРИМ.201212.06.310СБ по 100 тис грн, передає nashigroshi.org.

  Рік тому, в лютому 2020 року «ЖБТЗ» оприлюднив у «Прозорро» додаткову угоду вартістю 19,73 млн грн. до договору із «Трімен-Україна» від січня 2019 року. Тоді 20 таких прицілів замовили по 853 тис грн., а 20 таких стекол – по 134 тис грн.

  Отже, обсяг нинішнього замовлення втричі більший, а ціни на третину нижчі.

  Про нинішній договір відзвітували у «Прозорро», оскільки фірму «обрано переможцем відповідно до переліку співвиконавців та постачальників ДП «ЖБТЗ» до договорів про закупівлю товарів та послуг за контрактами з Міністерством оборони України».

  Фірма «Трімен-Україна» із Вишневого належить директорці Олені Ольховик та Дмитру Сафонову. Раніше засновниками були Сергій Долічев і ТОВ «КАУЗ-Україна», яке тоді належало Олені Ольховик та Дмитру Коцебенку. Ще раніше засновниками «Трімен-Україна» були вказані Сергій Долічев, Дмитро Сафонов та Андрій Коростинський.

  Фірма розробила модернізований перископічний комбінований приціл БПК-2-42МбТ із тепловізором для бойової машини піхоти БМП-2. За даними з сайту фірми, він потрібен для спостереження за місцевістю, виявлення і розпізнавання цілей, визначення дальності до цілі, забезпечення прицільної стрільби з гармати штатними снарядами вдень і вночі.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework