У Житомирі багатоповерхівка лишилася без газу: Газова система чотирьох під’їздів заповнена водою

У Житомирі багатоповерхівка лишилася без газу: Газова система чотирьох під’їздів заповнена водою

  До аварійно - диспетчерської служби АТ «Житомиргаз» 9 березня надійшов виклик щодо відсутності газу у п’ятиповерхівці за адресою вул.Київська, 69.

   Аварійна бригада, що прибула на виклик, встановила – газова система чотирьох під’їздів заповнена водою. Причиною стало несанкціоноване втручання в систему газопостачання. Вода потрапила до газових приладів абонентів та вивела з ладу прилади обліку газу.

  Наразі газовики проводять аварійно-відновлювальні роботи. Метрологи підприємства здійснюють демонтаж  лічильників газу для подальшої перевірки працездатності. Функціонування будинкової газової мережі буде відновлено лише тоді, коли будуть злиті всі залишки води із газової системи будинку.

  Порушники встановлюються, а нанесені збитки – підраховуються. Виявивши мешканця, дії якого призвели до порушення Правил безпеки систем газопостачання, буде складено відповідний акт. Це тягне за собою відшкодування втрат, які понесли як мешканці, так і газорозподільна компанія.

  Нагадуємо, що встановлювати, переносити, замінювати чи ремонтувати газові прилади мають право лише спеціалісти із відповідною кваліфікацією та дозволом на виконання газонебезпечних робіт. Будь-які втручання в систему газопостачання без відома АТ «Житомиргаз» заборонені! Не будьте занадто самовпевненими! Не наражайте на небезпеку себе і оточуючих!

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework