У Житомирі під час конфлікту в тролейбусі пасажир розпилив газ з балончика в обличчя військовому

У Житомирі під час конфлікту в тролейбусі пасажир розпилив газ з балончика в обличчя військовому

  Третього березня під час конфлікту в тролейбусі, який рухався за маршрутом №2, пасажир розпилив газ з балончика в обличчя військовому. На місце події викликали поліцію та швидку. Військового відправили у травмпункт.

   Очевидицею події стала кореспондентка Суспільне. Житомир Оксана Гуменюк, котра їхала у тому ж тролейбусі. За її словами, подія сталася близько 16.10-16.20 на відрізку між зупинкою "Майдан Перемоги" та "Вулиця Ольжича" у тролейбусі, котрий рухався за маршрутом №2 у напрямку Богунії.

  "Все почалося з того, що кондукторка зробила зауваження пенсіонерці, яка хотіла їхати за пільговими умовами, – розповідає Оксана Гуменюк. – Але оскільки в житомирському громадському транспорті на пільгових умовах можна їздити лише з 10.00 до 16.00 години, то кондукторка наполягала на тому, щоб висадити жінку з тролейбуса. За пенсіонерку вступився військовослужбовець – чоловік був у військовій формі з нашивками та з військовим рюкзаком. Він стояв на задньому майданчику тролейбуса. Після зауваження військового двоє молодиків віком до 20 років, які сиділи на місцях на середньому майданчику тролейбуса, голосно обурилися і почали словесно ображати військового, називаючи його "пільговиком-нікчемою". Військовий кілька разів говорив їм забрати свої слова назад. Але хлопці не лише не вибачилися, а й перейшли на нецензурну лайку на адресу військовослужбовця. Тоді військовий підійшов до цих хлопців, притис їх у кутку і наказав вибачитися. Наголошую: він лише затис хлопців, а не зчинив бійку, як про це сказала при мені кондукторка тролейбуса. У відповідь один із хлопців вихопив балончик і розпилив газ просто в обличчя військовому".

  За словами Оксани Гуменюк, газ одразу розійшовся по салону тролейбуса і пасажири почали кашляти, вимагаючи відкрити двері.

  "Кондукторка наполягала, що потрібно доїхати до зупинки, але водійка тролейбуса, почувши крики, зупинилася на світлофорі і відчинила двері, – каже кореспондентка Суспільного. – Ті двоє хлопців спробували вистрибнути з тролейбуса. Одному з них дійсно вдалося втекти, а іншого – постраждалий військовий зловив і не відпускав, хоча й не міг при цьому розплющити очей, забризканих газом. Люди дали військовому пляшку з водою, щоб він міг вмитися. Показово, що він поділився цією водою і з тим хлопцем, якого тримав – аби той теж зміг змити з себе газ, який і йому потрапив на обличчя".

  На вимогу пасажирів водійка тролейбуса викликала наряд поліції і швидку для військового.

  Речниця Патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук у коментарі Суспільному підтвердила, що така подія дійсно мала місце і що на неї виїжджав наряд поліції.

  "Третього березня в район площі Перемоги викликали патруль. По прибуттю на місце поліцейські виявили заявницю – кондукторку тролейбуса, яка повідомила, що під час руху між двома чоловіками виник конфлікт, внаслідок якого один з чоловіків застосував газовий балончик. На місці також були двоє громадян, які дійсно підтвердили, що між ними виник конфлікт. Громадянина, до якого застосували газовий балончик, госпіталізували до травмпункту Житомирської міської лікарні №2. А громадянина, який застосував проти іншого громадянина газовий балончик, доставили до Житомирського районного управління поліції", – розповіла Тетяна Носадчук.

  ОНОВЛЕНО на 5 березня

  Зранку 5 березня постраждалий військовий зателефонував до редакції Суспільного і уточнив, що заступився не за пенсіонерку, а за жінку з інвалідністю.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework