Бердичівська лікарня на Житомирщині переповнена пацієнтами з COVID-19

Бердичівська лікарня на Житомирщині переповнена пацієнтами з COVID-19

  У Бердичеві склалася критична ситуація у лікарні у зв'язку зі стрімким поширенням епідемії коронавірусу. Практично всі ліжкомісця зайняті, дуже багато важких хворих, які потребують кисневої підтримки.

   Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook Бердичівський міський голова Сергій Орлюк. За його словами, впродовж останніх двох тижнів у місті зафіксували декілька летальних випадків від ускладнень, викликаних перебігом хвороби COVID-19. Усі важкохворі та померлі мали супутні захворювання і патології. Особливо важко переносять коронавірус люди, які хворіють на цукровий діабет, - зазначає suspilne.media.

   "Особисто перевірив ситуацію у Бердичівській міській лікарні та у Центрі первинної медико-санітарної допомоги, в приміщенні якого розміщується дитяча поліклініка, – зазначив Сергій Орлюк. – Існуюча киснева мережа у лікарні вже не витримує навантаження, кисень завозиться двічі на добу. Придбали кисневу станцію, однак її монтаж та підключення проводитимуть вже після свят".
 
   У Сергія Орлюка є зауваження щодо роботи Центру первинної медико-санітарної допомоги та дитячої поліклініки:

  "Відсутні антисептичні засоби дезінфекції для пацієнтів; медперсонал, перебуваючи у кабінетах, не дотримується маскового режиму, чим наражає себе на небезпеку та подає поганий приклад для пацієнтів; не вжито достатніх організаційних заходів для розділення пацієнтів з підозрою на коронавірус від інших хворих".

 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework