У Житомирській ОДА назвали лікарні, де хворими на коронавірус зайняті 50% ліжок, лідирує Новоград-Волинський

У Житомирській ОДА назвали лікарні, де хворими на коронавірус зайняті 50% ліжок, лідирує Новоград-Волинський

  У Житомирській області за тиждень зросла кількість хворих на коронавірус. Найбільше заповнених ліжок у Новограді-Волинському. В облдержадміністрації запевняють, що ситуація контрольована.

   Про це 22 лютого під час брифінгу розповіла перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко, - інформує zhitomir.info.

  «Кількість захворівши на COVID-19 за останній тиждень в Житомирській області становить 1720 осіб, цей показник у нас збільшується. За минулий тиждень таких осіб, які захворіли на COVID-19 було 1258, а ще минулого тижня – 892. Ми аналізуємо і бачимо, що кількість захворівших у нас зростає. У нас як і раніше розгорнуто 2 525 ліжок. Кількість кисневих точок у нас 2 245, це 88.9% від загальної кількості ліжок. Кількість хворих, які сьогодні знаходяться на госпіталізації - 552, з них на кисневому забезпеченні - 196 осіб, а на апаратах штучної вентиляції легень – 15 осіб. Кількість зайнятих ліжок – 26.5%», – розповіла Наталія Остапченко.

  Наталя Остапченко зауважила, що медична допомога хворим надається вчасно і назвала лікарні, в яких ковідними хворими зайняті 50% ліжок.

  «У нас достатня кількість - 2 525 ліжок розгорнуті і ліжок з киснем достатньо для того, щоб забезпечити всіх належним лікуванням. У нас є лікарні, які вже перетнули 50% бар’єр і це не тільки Новоград. Станом сьогодні, на ранок у Новограді завантажено 96.5% і це рекордний показник для Новоград-Волинського територіального медичного об’єднання. Баранівка - 54.9%, Андрушівка – 68.3 % завантаженість ліжок, Малин – 50%. Повторюю, всі хворі допомогу отримують вчасно, всі знаходяться на ліжках, які забезпечені киснем. При необхідності хворі можуть бути перевезені каретами швидкої медичної допомоги безкоштовно до іншої лікарні, але поки такої необхідності немає, тому що медична допомога надається якісно та вчасно», – додала Наталія Остапченко.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework