На Житомирщині новонароджена Валентинка у день закоханих завдала клопотів і медикам, і рятувалька

На Житомирщині новонароджена Валентинка у день закоханих завдала клопотів і медикам, і рятувалька
  Екстремальні події траплялися минулими вихідними по всій Житомирщині — у сніговому полоні опинилися сотні автівок, автобуси та карети швидкої допомоги.
 
  Зокрема, на Бердичівщині рятувальники витягали із замету маршрутку з пасажирами, у Ємільчинському районі хвору 14-річну дівчинку везли на конях до дороги, бо ні медики, ні еменесники не могли дібратися до домівки. А у Чоповицькій ОТГ фельдшери на швидкій разом з рятувальниками ледь доїхали до Квітневого, де на них чекала породілля. Звідти — транспортували її з дитиною до медзакладу, - повідомляє газета "Малинські новини"
 
  Як розповідають медики, їх викликали до жінки у неділю близько 5-ої години ранку. Але за кілометр до села швидка потрапила у сніговий замет. Підоспілі з Малина пожежники на буксирі дотягнули автомобіль екстреної медичної допомоги до оселі родини, де приймали пологи близькі породіллі. У щасливої, попри всі труднощі, жінки народилася п’ята дитина. Дівчинку назвали Валентинкою на честь святого, у день якого вона з’явилася на світ. Наразі немовля з мамою перебувають у акушерсько-гінекологічному відділення малинської лікарні — обидві цілком здорові й почуваються добре.
 
  Майже одночасно інша швидка поїхала рятувати від травми 60-річну жительку Київщини. Вона пішки добиралася із останньої малинської електрички до Морозівки, де на дачній ділянці тримає невеличке господарство. Біля Старих Вороб’їв доброзичлива жінка взялася допомагати водію-іноземцю, фуру якого знесло в кювет. Дошка, яку разом підкладали під колеса вантажівки, неочікувано відскочила і поранила їй ногу. Медики зупинили кровотечу, від госпіталізації потерпіла відмовилася. А викликані еменесники ще довго визволяли із замету іноземний автомобіль, який повністю паралізував рух автотранспорту, перегородивши трасу.

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Понедельник, 22/02/2021

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework