В центрі Коростеня завершують будівництво нафтобази: підведено залізничну гілку та організовано стоянку для бензовозів

В центрі Коростеня завершують будівництво нафтобази: підведено залізничну гілку та організовано стоянку для бензовозів

  Компанія «Укрпалетсистем» (UPG), гуртовий і роздрібний продавець пального, завершує будівництво нафтобази в Коростені, повідомляє korosten.today  з посиланням на сайт enkorr.

   Новий термінал стане флагманським об'єктом бізнесу «палетів» і до нього, крім нової нафтобази, ввійде газонаповнювальна станція.

  За словами очевидців, об'єкт розташувався на місці колишнього Коростенського фарфорового заводу (вул. Б. Хмельницького, 4), який, як показує сервіс Google Maps, розташовано в самому центрі міста.

  «На початку минулого року там прибирали територію і вивозили сміття, а з осені почали будівництво сховищ. За планом там само буде і газонаповнювальна станція», – розповів співрозмовник enkorr. Він зазначив, що до нафтобази вже підведено залізничну гілку.

  За наявними даними, комплекс для зберігання нафти й газу, крім технологічних споруд, матиме у своєму розпорядженні стоянку для 120 великотоннажних бензовозів.

  В UPG на запит enkorr традиційно не відповіли, та один із представників компанії в неофіційній бесіді заявив, що «нафтобаза почне працювати найближчим часом», не назвавши конкретних термінів.

  Характерно, що нова нафтобаза в «Укрпалетсистем» стане третьою в Коростені: нині компанія оперує двома сховищами, по вул. Горького та вул. Сергія Кемського.

  За даними Консалтингової групи «А-95», у 2020 р. UPG імпортувала 384 тис. т дизельного пального, 62 тис. т бензинів і 26 тис. т СВГ. Компанія є одним з найбільш активних гравців дрібногуртового ринку Центральної й Західної України, пропонуючи мінімальні ціни на білоруські нафтопродукти, які найчастіше рівні їх собівартості.

  Довідка enkorr

  «Укрпалетсистем» (Коростень, Житомирська обл.) спеціалізується на постачаннях нафтопродуктів (переважно ДП) з Білорусі та подальшій дрібногуртовій реалізації через мережу нафтобаз. Компанія оперує одним із найбільших парків бензовозів (приблизно 200 од.).

  Мережа АЗС UPG, якою оперує «Укрпалетсистем», налічує близько 70 станцій, значну частину яких зосереджено в Центральному й Західному регіонах України.

  Склад акціонерів компанії і джерела фінансування невідомі.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework