Заборгованість населення за газ на Житомирщині майже 623 млн грн.

Заборгованість населення за газ на Житомирщині майже 623 млн грн.

  Станом на початок лютого заборгованість населення перед ТОВ «Житомиргаз Збут» складає 622,9 млн грн. Наразі вчасно не сплачують за спожите блакитне паливо більше 21% споживачів або майже 77 тисяч жителів області. Найбільше боржників проживає у Житомирі, Бердичеві та Новограді-Волинському.

   У компанії зазначають, що тенденція до збільшення боргів спостерігається з початком опалювального сезону, коли значно зростає споживання енергоресурсу.

  Затримка в оплаті квитанцій за газ може призвести до значних змін у всій газопостачальній сфері Житомирщини. Тому всім споживачам важливо здійснювати вчасний розрахунок за спожите блакитне паливо – до 25 числа кожного місяця.

  «Заборгованість населення напряму впливає на діяльність компанії. Чим більше боргують споживачі, тим важче компанії розрахуватися з усіма учасниками ринку. Адже підприємство закуповує газ наперед, а клієнти отримують рахунки за вже фактично використаний енергоресурс наприкінці наступного місяця після споживання», – пояснює директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

  Варто зазначити, що кожного місяця ТОВ «Житомиргаз Збут» надсилає майже 12 тисяч письмових повідомлень із проханням погасити заборгованість. Менеджери постійно тримають зв'язок із клієнтами та інформують у разі появи боргу, пояснюють за допомогою яких сервісів можна сплатити за газ, не виходячи з дому.

  «Під час карантину компанія не припиняє газопостачання жителям області та не нараховує пеню за невчасну оплату рахунків. Проте і споживачі мають бути відповідальними і розуміти, що «комуналка» не на карантині. За спожиті послуги потрібно розраховуватися вчасно», – наголошує Олена Благодарська.

  ТОВ «Житомиргаз Збут» завжди йде назустріч клієнтам, які опинилися в складних життєвих обставинах. Споживачі природного газу, які дійсно цього потребують, мають можливість укласти договори реструктуризації боргів. Це дозволяє сплатити прострочені суми рівними частинами.

  Для безпечного та швидкого розрахунку за спожиті послуги можна скористатися електронними сервісами компанії.

  Нагадаємо, що ТОВ «Житомиргаз Збут» вже більше п’яти років працює на регіональному енергетичному ринку та завжди надійно виконує свої зобов’язання.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework