На Житомирщині 25-річному хлопцю під час бійки нанесли рубані рани голови та спини

На Житомирщині 25-річному хлопцю під час бійки нанесли рубані рани голови та спини

  14 лютого до поліції надійшло повідомлення від медиків про надання допомоги чоловіку у с. Красносілці Чуднівської громади. Поліцейські з’ясували, що у ході раптового вуличного конфлікту потерпілий отримав рубані рани. Наразі  підозрюваний в їх нанесенні затриманий. Триває встановлення усіх обставин.

   Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Житомирської області.

   Попередньо, працівники слідчо-оперативної групи Чуднівського відділення поліції з’ясували, що конфлікт  виник близько 23:00 на одній з вулиць села, неподалік магазину між кількома чоловіками.  Один з них, як нині встановлено, 39-річний місцевий житель, і наніс 25-річному хлопцеві травми спини та голови. Суперечка була раптово і, за наявною інформацією,  раніше її учасники були між собою мало знайомі.

  Нині потерпілому надано необхідну медичну допомогу, загрози життю немає.

  За цим фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення), ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває встановлення усіх обставин.

  Старшого з чоловіків затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Пятница, 05/03/2021

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework