Любарський наркоділок купував психотропну речовину на Київщині – викрили збувача та постачальника амфетаміну

Любарський наркоділок купував психотропну речовину на Київщині – викрили збувача та постачальника амфетаміну

  10 лютого 2021 року, за процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 307 КК України, слідчими поліції викрито наркоділка та канал постачання  психотропної речовини – амфетаміну.

  За даними слідства, житель смт. Любар систематично збував психотропну речовину наркозалежним особам. З метою виявлення та перекриття каналу постачання, правоохоронцями встановлено, що «наркошлях» веде до Київської області.

  Так, 10.02.2021, у помешканні жителя Київської області проведено санкціонований обшук, під час якого виявлено і вилучено порошкоподібну речовину, схожу на амфетамін, ваги, колби, холодильник, мірні склянки та інший інвентар, який використовувався для виготовлення психотропної речовини.

  Крім цього, на зворотному шляху з «бази постачання», близько 04.00 год., біля села Кочерів автотраси Київ-Чоп був затриманий і любарський наркоділок з черговою партією «товару», який вилучено з його автомобіля.

  Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру у скоєнні злочину обом фігурантам справи.

  Досудове розслідування за фактом незаконного виготовлення, придбання, зберігання, перевезення та збуту психотропних речовин проводить Головне управління Нацполіції в області за оперативного супроводу Житомирського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

  Житомирська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

  Санкцією зазначеної статті передбачено покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

  Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework