Народні депутати хочуть за допомогою Житомирської облради звільнити Миколу Суслика, бо через ОДА не вдалося

Народні депутати хочуть за допомогою Житомирської облради звільнити Миколу Суслика, бо через ОДА не вдалося

  Народні депутати звернулися до Житомирської обласної ради із запитом щодо відповідності займаній посаді директора департаменту охорони здоров'я Житомирської облдержадміністрації Суслика Миколи Петровича.

   Депутатський запит був оголошений на засідання Верховної ради 5 лютого 2021 року. Його підписали шестеро нардепів з фракції партії «Слуга народу»: п’ятеро мажоритарників від Житомирської області (Ігор Герасименко, Тетяна Грищенко, Богдан Кицак, Дмитро Костюк, Сергій Кузьміних) та обраний по партійному списку киянин Арсеній Пушкаренко, - інформує zhitomir.info.

  «Питання, чому охороною здоров’я населення в області опікуються всі, окрім директора Департаменту охорони здоров’я Житомирської ОДА, залишається риторичним. Такий стан речей є ганебним та неприпустимим. Чиновник, без сумніву, не відповідає займаній посаді та не справляється з покладеними на нього обов’язками, тому він має бути негайно звільнений та притягнений до відповідальності», - йдеться у запиті.

  Народні депутати просять Житомирську обласну раду розглянути питання діяльності директора департаменту Миколи Суслика та сесії обласної ради та надати правову оцінку його відповідності займаній посаді.

  «У разі виявлення порушень та недоліків, що призвели у Житомирській області, у тому числі, до загострення ситуації з пандемією COVI-19, звернутися до Житомирської обласної державної адміністрації з вимогою звільнити Суслика М.П. із займаної посади», - просять автори запиту.

  Нагадаємо, в грудні 2020 року житомирські нардепи надсилали запит голові ОДА Віталію Бунечку з пропозицією розглянути питання відповідності займаній посаді директора департаменту охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації Миколи Суслика та звільнити його з цієї посади, але Бунечко відповів, що «підстав для розгляду питання відповідності займаній посаді директора департаменту охорони здоров’я Житомирської обласної державної адміністрації Суслика Миколи Петровича немає».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Миколи Суслика: Затриманий на хабарі чиновник Житомирської ОДА вимагав хабар від гендиректора Коростенської лікарні

Скільки заробляє директор коростенської лікарні, який "здав" керівника департаменту Житомирської ОДА

Глава департамента здравоохранения Житомирской ОГА, задержанный на взятке, живет в особняке дочери

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework