На Житомирщині переробляли стартові пістолети у вогнепальні і продавали по 3500 грн

На Житомирщині переробляли стартові пістолети у вогнепальні і продавали по 3500 грн

  Житомирською обласною прокуратурою, у межах процесуального керівництва, скеровано до суду обвинувальний акт стосовно трьох місцевих жителів, обвинувачених у незаконній переробці зброї за попередньою змовою групою осіб та незаконному поводженні зі зброєю та бойовими припасами (ч.2 ст. 263-1, ч.1 ст.263 КК України).

  За даними слідства, двоє мешканців Коростенського району, 38-ми та 37-ми років, із січня по червень минулого року, вступивши з метою одержання незаконного прибутку у злочинну змову, у власному помешканні переробляли стартові пістолети у вогнепальну зброю. У подальшому зловмисники збували «товар» за ціною 3500 грн.

  Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання в одного фігуранта справи правоохоронці виявили та вилучили таку зброю.

  Ще один перероблений у вогнепальну зброю стартовий пістолет виявили та вилучили під час обшуку у покупця – 33-річного жителя міста Коростеня.

   Досудове розслідування проводило Головне управління Нацполіції в області за оперативного супроводу УСБУ в області.

  Справу розглядатиме Коростенський міськрайонний суд.

  Публічне обвинувачення підтримуватиме Житомирська обласна прокуратура.

  Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework