У Житомирській області на роботі загинув електромонтер: чому сталася трагедія

У Житомирській області на роботі загинув електромонтер: чому сталася трагедія

  У Житомирській області електромонтер гірничо-збагачувального комбінату загинув, коли намагався забрати гілку з лінії електропередач. Його колеги запевняють, що майстер сказав їм про те, що ЛЕП знеструмлена. Але, виявилося, що це не так і 42-річний чоловік дістав удар струмом у 35 кіловатт. 

   Про це йдеться у сюжеті ТСН.

  Трагедія сталася на очах водія Леоніда Ганського. Каже: віз бригаду працювати на кар’єр, коли майстер попросив під'їхати до лінії електропередач, що належить підприємству. На неї впала гілка, яку треба було прибрати. ЛЕП мала бути знеструмлена, каже водій. Підняв електромонтера у люльці, той скинув гілку з дротів, але далі все пішло не за планом, каже Леонід.
 
  Коли 42-річного чоловіка спустили на землю, він вже не дихав. Не допомогли ні перша допомога колег, ні зусилля медиків.  Дружина загиблого демонструє висновок судмедекспертів.

  "Написано - ураження технічним електрострумом, гостра серцева недостатність. З правої сторони було все синє, з іншої сторони був опік. Це халатність  майстра, який недогледів, що лінія не відключена", - каже Ольга Шафаренко.

 

Новини Житомира

 


 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework