На Житомирщині директора товариства підозрюють у заволодінні понад 200 тис грн бюджетних коштів під час ремонту школи

На Житомирщині директора товариства підозрюють у заволодінні понад 200 тис грн бюджетних коштів під час ремонту школи

  За процесуального керівництва Коростенської місцевої прокуратури розслідується кримінальне провадження за фактом заволодіння директором приватного товариства бюджетними коштами у великих розмірах та службовому підробленні, тобто, видачі завідомо неправдивих офіційних документів.

   Наразі, 26.01.2021, за погодженням із процесуальним прокурором, особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину за 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України.

  За даними слідства, кримінальне правопорушення скоєно у 2017 році, під час виконання капітального ремонту приміщення Закусилівської загальноосвітньої школи Народицького району за бюджетні кошти на загальну суму понад 1,4 млн грн.

  Директор товариства, з метою заволодіння чужим майном, свідомо видав завідомо неправдиві офіційні документи щодо обсягу виконаних ремонтних робіт.

  Унаслідок таких протиправних дій підряднику із бюджету зайво сплачено 227,5 тис грн за роботи, які фактично ним не виконувалися.

  Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить відділ поліції № 1 Коростенського райуправління поліції.

  Коростенська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

  Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework