У Новограді-Волинському звільнили начальника відділу благоустрою міської ради за неналежну організацію роботи з прибирання снігу

У Новограді-Волинському звільнили начальника відділу благоустрою міської ради за неналежну організацію роботи з прибирання снігу

  Міський голова звільнив начальника відділу благоустрою міської ради за неналежну організацію роботи з прибирання снігу.

  Про це Микола Боровець повідомив громаді у відеозверненні 27 січня, - інформує zvyagel.com.ua.

  Він зазначив, що зранку об’їхав місто й побачив недостатньо очищені від снігу вулиці, зокрема непосипані піском тротуари. Разом із тим Микола Боровець подякував тим працівникам комунальних служб, які сумлінно поставилися до роботи. Він підкреслив, що проведе додаткову роботу з керівниками ОСББ, а служба благоустрою — з підприємцями й організаціями, до чиїх обов’язків належить прибирати прилеглу територію.

  «Виходжу зранку з хати — як у тайзі...» — це один із найбільш красномовних коментарів у Фейсбуці за 26 січня, коли напередодні вночі пішов сніг.

  Комунальники тоді звітували, що вони вже з четвертої години ранку працювали над його прибиранням. Але, судячи з коментарів у Фейсбуці, громада ці старання мало помітила. Особливо — на тротуарах, на другорядних дорогах та на околицях.

  Міський голова зазначив, що надалі вживатиме жорсткіших заходів впливу на підлеглих, якщо будуть факти неякісного очищення від снігу доріг та непосипані піском тротуари.

Олег Брюханов 

Новини Житомира

 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework