Брудна постіль та купа розкиданих речей: Ювенали показали, в яких умовах живуть діти, батьки яких не виконують своїх обов'язків

Брудна постіль та купа розкиданих речей:  Ювенали показали, в яких умовах живуть діти, батьки яких не виконують своїх обов'язків

  У січні поліцейські виявили понад 225 фактів невиконання батьківських обов’язків.

   Щоденно інспектори ювенальної превенції спільно з працівниками органів державної влади та територіальних громад проводять профілактичні рейди та відвідування родин, які неодноразово потрапляли в поле зору, перебувають у складних життєвих обставинах.

  Головне завдання під час таких рейдів - це спонукання батьків до належного виконання своїх батьківських обов’язків, створення належних та безпечних умов проживання для дітей, попередження надзвичайних подій з неповнолітніми.

  Однак є родини, у яких батьки не займаються доглядом за своїми дітьми, порушують їх права та інтереси. Діти живуть у неналежних умовах та без відповідного догляду.

  Відносно таких батьків поліцейські ювенальної превенції складають адміністративні протоколи у порядку статті 184 КУпАП. Лише упродовж січня ювенальні інспектори виявили та задокументували понад 225 таких випадків. І такі профілактичні рейди тривають.

  Шановні батьки, пам’ятайте, що ваш батьківський обов’язок - виховувати дитину у дусі поваги до прав та свобод інших людей, любові до своєї сім'ї та родини, свого народу, своєї Батьківщини. Батьки зобов'язані піклуватися про здоров'я дитини, її фізичний, духовний та моральний розвиток, забезпечити здобуття дитиною повної загальної середньої освіти, готувати її до самостійного життя. Батьки зобов'язані поважати дитину.

  Передача дитини на виховання іншим особам не звільняє батьків від обов'язку батьківського піклування щодо неї.

  Забороняються будь-які види експлуатації батьками своєї дитини.

  Забороняються фізичні покарання дитини батьками, а також застосування ними інших видів покарань, які принижують людську гідність дитини.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 03/02/2021

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework