Депутати Житомирської облради засумнівалися в доцільності виділення ще 2 млн грн на огорожу ботанічного саду

Депутати Житомирської облради засумнівалися в доцільності виділення ще 2 млн грн на огорожу ботанічного саду

  Депутатська комісія з питань соціально-економічного розвитку, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв’язку Житомирської міської ради не погодила виділення 2 млн грн на реконструкцію частини огорожі та центральної алеї Ботанічного саду Поліського національного університету.

   Про це 27 січня повідомила пресслужба Житомирської обласної ради в інформації про засідання комісії, - інформує zhitomir.info.

  «Питання реконструкції частини огорожі та центральної алеї Ботанічного саду ЖНАЕУ на суму понад 2 млн грн погодження не пройшло. Депутати вирішили провести наступне засідання безпосередньо на даному об’єкті та запросити керівника закладу та представників підрядної організації. Таку пропозицію вніс голова комісії Віталій Сорока. Рішення прийняли одноголосно», - йдеться у повідомленні.

  Також члени комісії залишили без погодження окремі заходи Програми економічного і соціального розвитку, зокрема виділення 800 тис. грн департаменту регіонального розвитку ОДА на підтримку єдиної системи містобудівного кадастру Житомирської області.

  «Аналогічне рішення прийняла комісія з питань бюджету, яка відбулась 26 січня. Депутати не мають сумнівів у важливості функціонування такої системи, однак наголошують на необхідності залучення громад до реалізації даного проєкту», - інформує обласна рада.

  Крім того, депутати були солідарними зі своїми колегами із бюджетної комісії щодо заходів обласної комунікаційної програми «Відкрита влада», яку погодили на 50%.

  Водночас депутати погодили видатки на заходи Програми розвитку агропромислового комплексу Житомирської області на загальну суму 3 млн 290 тис. грн та виділення 200 тис. грн на реконструкцію операційного блоку Житомирської обласної дитячої лікарні.

  Нагадаємо, в проєкті кошторису витрат обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2021 рік знову передбачені кошти для ботанічного саду ЖНАЕУ (зараз – Поліський національний університет) – 2 млн 029,6 тис. грн на «проєктування та виконання робіт з будівництва та реконструкції частини огорожі, центральної алеї Ботанічного саду ЖНАЕУ, придбання спеціального обладнання (приладів відеоспостереження) для забезпечення його охорони».

  В кошторисі витрат обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2019 рік передбачалося 1,5 млн грн на будівництво та реконструкцію частини огорожі, центральної алеї Ботанічного саду ЖНАЕУ та придбання приладів відеоспостереження для його охорони. На 2020 рік в запланованому кошторисі природоохоронного фонду спочатку не планували виділяти кошти університету, але рішенням сесії від 5 березня 2020 року загальний кошторис збільшили й додали статтю витрат «Проєктування та виконання робіт з будівництва та реконструкції частини огорожі, центральної алеї Ботанічного саду ЖНАЕУ, придбання спеціального обладнання (приладів відеоспостереження) для забезпечення його охорони» - 1,2 млн грн.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework