Будівельники завершили першу частину реконструкції Нового бульвару в центрі Житомира

Будівельники завершили першу частину реконструкції Нового бульвару в центрі Житомира

  25 січня підрядна організація ТОВ «УК «Комфорт-Буд», яка виконує роботи з реконструкції Нового бульвару, почала знімати будівельний паркан біля пам’ятника «Чорний тюльпан».

   За словами керівника підрядної компанії Станіслава Балакішієва, роботи на цьому відрізку Нового бульвару майже завершені - йдеться у матеріалі zhitomir.info.

  «На сьогодні вже виконано робіт на 50-60%. Нам залишилось поставити так звані паркові опори (для освітлення, – ред.). З міською владою ми вже визначились, якими вони мають бути, якої конфігурації. Ми їх закупили і вже в середу-четвер будемо їх ставити. І лавки. По лавках у нас ще питання, бо проєктанти нам ще не дали інформації, якими мають бути лавки. Тротуари викладені з плитки «Юнігран». А всередині гранітна плитка. Зелені насадження – це кущі, дерева та ялинки. В іншому – озеленення провели, наводимо порядки і потихеньку прибираємо паркан і рухаємось далі», – розповідає керівник ТОВ «УК «Комфорт-Буд» Станіслав Балакішієв.

 

  Освітлення на Новому бульварі має з'явитись вже до кінця тижня (до 31 січня 2021 року).

  «Опори для світильників мають нагадувати старовинні, часів де Шодуара. Ми вже погодили це з міською радою, з управлінням капітального будівництва. Освітлення цієї половини бульвару ми плануємо закінчити до кінця тижня. Щодо лав, то сьогодні (25 січня 2021 року, – ред.) має бути нарада в міській раді, мають викликати проєктанта, щоб вони вказали, які там мають бути встановлені лавки», – розповів Станіслав Балакішієв.

  Паралельно будівельники вже почали підготовчі роботи на Новому бульварі навпроти входу до обласної наукової бібліотеки імені Олега Ольжича.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework