Звільнилася заступниця директора департаменту Житомирської ОДА, яку зі скандалом призначали в 2014 році

Звільнилася заступниця директора департаменту Житомирської ОДА, яку зі скандалом призначали в 2014 році

  Заступниця директора департаменту культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації Світлана Гресь звільнилася з посади.

   Декларацію перед звільненням вона оприлюднила ввечері 25 січня, - інформує Житомир.info.

  З 1 по 25 січня 2021 року на посаді начальника управління культури та туризму департаменту ОДА Гресь отримала 55 тис. 847 грн.

  Також 25 січня Світлана Гресь оприлюднила декларацію за 2020 рік. За рік роботи вона отримала 316 тис. 761 грн зарплати, чоловік мав 300 тис. 500 грн доходів від підприємницької діяльності.

  Готівкою чиновниця декларувала 8 тис. доларів, в декларації перед звільненням вказано 10 тис. доларів готівки – за 25 днів сума готівки збільшилася на 2 тис. доларів.

  Як зазначається у матеріалі, Світлана Гресь претендує на посаду директора Житомирського обласного літературного музею Житомирської обласної ради; Директора цього музею Віталіє Єремєєва звільнили 25 січня 2021 року у зв’язку із закінченням строку трудового договору. 29 грудня 2020 року обласна рада оголосила конкурс на посаду директора обласного літературного музею – документи від кандидатів приймаються впродовж 30 днів.

  Нагадаємо, письменниця Світлана Гресь очолила департамент сім’ї молоді та спорту Житомирської ОДА у червні 2014 року. Представники координаційної ради спортивних організацій області виступали проти призначення Світлани Гресь і пропонували свого кандидата. У 2015 році департамент перейменували в управління, а з квітні 2018 року змінили назву на управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту.

  26 вересня 2019 року голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко підписав розпорядження про нову структуру облдержадміністрації, за якою створено новий департамент культури, молоді та спорту, шляхом об’єднання двох управлінь: управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту, яке очолила Світлана Гресь, та управління культури та туризму, в якому в.о начальника була Тетяна Парфентієва.

  13 березня 2020 року на посаду директора департаменту культури, молоді та спорту голова ОДА призначив Максима Обшту. 14 січня 2021 року гуманітарна комісія Житомирської обласної ради розкритикувала роботу департаменту культури, молоді та спорту облдержадміністрації по підготовці області до 150-річчя з дня народження Лесі Українки.

  В  листопаді 2019 року письменницю, голову Житомирської обласної організації Національної спілки письменників України Світлану Гресь нагородили орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework