На Житомирщині хлопця вивезли у ліс, побили та пограбували

На Житомирщині хлопця вивезли у ліс, побили та пограбували

  15 січня до поліції звернувся житель с. Болярки і розповів про напад незнайомців на нього. Упродовж кількох годин оперативники Житомирського відділу поліції встановили особи невідомих та їх місце перебування. Наразі затримано трьох підозрюваних. Тривають подальші слідчо-розшукові заходи.

   22-річний заявник розповів, що кілька днів тому мав приватну справу з одним із  чоловіків. Тому не вистачило кілька сотень, щоб розрахуватись за придбаний у нього товар, тож увечері 15 січня він привіз борг. Але прогнозована кількахвилинна розмова затяглась. Чоловік приїхав не один, а з товаришами, які теж забажали «поспілкуватись». Заявника запросили до автомобіля та силоміць відвезли  до найближчої лісосмуги. Там чоловіка побили, відібрали гроші та цінні речі і покинули.

  В усіх обставинах події на місці розбирались працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції.

  - Потерпілий частково описав нападників, ми зібрали та проаналізували записи відеоспостереження на певних ділянках автодоріг, провели інші заходи і уже через кілька годин мали розуміння щодо осіб підозрюваних. Двох з них затримали сьогодні уночі у смт. Пулинах, третього – уранці у м. Новограді-Волинському, -  розповів начальник Житомирського відділу поліції Володимир Богатков.

  Затримані віком 31, 34 та 39 років, раніше уже потрапляли у поле зору місцевої поліції. В одного з них виявлено та вилучено речі потерпілого.

  У рамках досудового розслідування, що проводиться за ознаками ч.2 ст. 187 (Розбій) ККУ, триває встановлення інших обставин правопорушення.

  Також поліцейські вилучили транспортний засіб, який використовували підозрювані, для проведення його експертного дослідження.

  Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років з конфіскацією майна. 

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework