СБУ викрила привласнення коштів на реконструкцію магістрального нафтопроводу на Житомирщині

СБУ викрила привласнення коштів на реконструкцію магістрального нафтопроводу на Житомирщині

  Служба безпеки України викрила привласнення бюджетних коштів, виділених на реконструкцію магістрального нафтопроводу в Житомирській області, вартістю 130 млн грн.

   Як повідомляється на сайті СБУ, за результатами тендерів 2018-2019 рр. переможцями на проведення капітального ремонту та реконструкцію магістрального нафтопроводу стали дві київські фірми.

  Правоохоронці встановили, що фірми не мають потрібної матеріально-технічної бази та кваліфікованих працівників. Також підрядники орієнтовно вдвічі завищили вартість будівельних матеріалів на окремих ділянках робіт. А для реалізації угоди використали підконтрольні фірми з ознаками фіктивності.

  "Під час обшуків у приміщеннях підрядних організацій і безпосередніх виконавців робіт правоохоронці виявили первинну бухгалтерську та іншу фінансову документацію, "чорнову" бухгалтерію, печатки фіктивних підприємств і майже 250 тис. грн", - повідомляється в прес-релізі.

  У рамках кримінального провадження за ч.3 ст.191 Кримінального кодексу України триває досудове розслідування для встановлення всіх обставин правопорушення, а також точного розміру заподіяних державі збитків.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework