На Житомирщині автомобіль збив школярку - водій втік

  Дорожньо-транспортна пригода, в якій травм зазнала 14-річна дівчина, сталася 13 січня близько 21:10 у с. Печанівці Романівського району.

 Попередньо, водій автомобіля «ВАЗ-21099», рухаючись вулицею села, здійснив наїзд на 14-річну місцеву жительку, яка йшла узбіччям дороги у попутному напрямку.

  У результаті ДТП дівчина отримала травми та була ушпиталена до хірургічного відділення місцевої лікарні. Водій автомобіля поїхав з місця події.

  У рамках розпочатого досудового розслідування поліцейські розшукали транспортний засіб, що належить місцевій жительці, з характерними для ДТП пошкодженнями. Правоохоронці вилучили автомобіль та зібрали першочергову інформацію. Нині слідчі встановлюють, хто саме перебував за кермом ВАЗа на момент вчинення ДТП.

  Відповідно до ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України таке правопорушення карається штрафом від 3000 до 5000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або піврічним арештом чи обмеженням волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework