×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

У Житомирській області перехожі на вулиці виявили п’яну жінку і викликали «швидку»: медики діагностували обмороження спини і ніг

У Житомирській області перехожі на вулиці виявили п’яну жінку і викликали «швидку»: медики діагностували обмороження спини і ніг

  До реанімаційного відділення з обмороженням спини, сідниць, ніг потрапила жителька села Жеревці Лугинського району, 1967 року народження.

   Про це 14 січня повідомили в управлінні з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської ОДА, інформує zhitomir.info.

  «До лікувального закладу потрапила 53-річна мешканка с. Жеревці з обмороженням спини, сідниць та нижніх кінцівок. Постраждалу в стані алкогольного сп'яніння виявили випадково на вулиці місцеві жителі та викликали швидку», - повідомили в райдержадміністрації.

  За даними управління ЦЗН та ОР Житомирської ОДА, з початку 2021 року від переохолодження організму одна людина померла, ще двоє – потрапили до лікувальних закладів.

  В управлінні нагадують, що за прогнозами синоптиків очікується суттєве зниження температури повітря протягом 15-18 січня, тому звертаються до громадян з проханням одягатися тепло і відповідно до погоди.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework