Ревізори Житомирщини виявили фінансових порушень на суму понад 1,3 млн грн у Миропільській селищній раді

Ревізори Житомирщини виявили фінансових порушень на суму понад 1,3 млн грн у Миропільській селищній раді

  Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області завершили ревізію бюджету Миропільської селищної об’єднаної територіальної громади та окремих питань фінансово-господарської діяльності Миропільської селищної ради за період з 01.01.2017 по 31.08.2020 та виявили фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму понад 1,3 млн грн.

   Аудитори встановили факти оплати завищених обсягів та вартості виконаних підрядниками ремонтно-будівельних робіт на загальну суму понад 703 тис. грн.

  Окрім того, допущені порушення законодавства під час нарахування та виплати працівникам селищної ради матеріальної допомоги на оздоровлення та сплати єдиного соціального внеску призвели до зайвого використання бюджетних коштів на суму понад 360 тис. грн.

  Аудитори виявили низку інших порушень, що призвели до втрат на суму 244 тис. грн, зокрема: нецільове використання коштів, покриття витрат сторонніх юридичних осіб тощо.

  Завдяки вжитим аудиторами заходам під час ревізії відшкодовано 437 тис. грн.

  За допущені порушення фінансової дисципліни на одну посадову особу складено протокол про адміністративне правопорушення.

  Про результати ревізії повідомлено правоохоронні органи.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework