Загадкова смерть у Бердичеві: ледь живого підлітка продавці знайшли на ринку

Загадкова смерть у Бердичеві: ледь живого підлітка продавці знайшли на ринку

 Загадкова смерть підлітка сталася у Житомирській області: ледь живого 16-річного Андрія Крамара знайшли на ринку у Бердичеві. Утім, врятувати хлопця медики не змогли. У поліції рідним сказали, що підліток помер від серцевої недостатності, але на тілі були сліди забоїв.

   Що сталося та як загинув підліток, розповіли 30 грудня у сюжеті ТСН.

  Ще живого підлітка під цим прилавком знайшли продавці, які прийшли зранку на роботу. Люди викликали швидку, але хлопець помер на руках у медиків. Загиблим виявився 16-річний Андрій Крамар. Його рідні кажуть, що того ранку хлопець їхав на велосипеді до матері у село. При собі мав посвідчення інваліда, через яке у поліції спочатку вирішили, що хлопець помер своєю смертю. "Сказали, що у нього серце слабке", - розповіла сестра загиблого Олена Павліковська.

  Утім, родичі в це не повірили. За їхніми словами, на тілі Андрія не було живого місця. "У нього повністю живіт був синій. Рука тако повністю до м'яса здерта, розтовчена, нога вивернута", - каже Олеся Оркуша, тітка загиблого.

  Родина через соцмережі почали шукати свідків, які могли бачити Андрія того ранку. А поліція, своєю чергою, переглядати камери спостереження. На одній з них правоохоронці побачили, що на підлітка наїхав мікроавтобус. "Водій транспортного засобу після наїзду на юнака переніс тіло в інше місце, на територію центрального ринку, і залишив його там", - повідомила пресофіцерка Бердичівського РВ ГУ НП у Житомирській області Ірина Кучерук.

  Загадкова смерть підлітка. 16-річного Андрія Крамара, ледь живого, знайшли на ринку у Бердичеві. Але врятувати хлопця медики не змогли. У поліції рідним сказали, що підліток помер від серцевої недостатності. Але на тілі були сліди численних забоїв. Лише за 2 дні після смерті юнака вдалося з'ясувати, що сталося насправді.

  Водія знайшли одразу. Він має ятку на ринку. Після вручення підозри чоловіка відпустили. Нині він знову перебуває на роботі. Перед його прилавком люди влаштували стихійний мітинг. Рідні загиблого і колеги чоловіка впевнені: якби він одразу викликав швидку, то Андрія можна було б врятувати. За даними судмедекспертизи смерть підлітка настала через розрив печінки та внутрішній крововилив.

  Сам чоловік з журналістами спілкується неохоче. За його словами, хлопця не збивав, а навпаки - переніс у безпечне місце. За наїзд, приховування ДТП та залишення підлітка у небезпеці, чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі. У поліції вже звернулися до суду, аби обрати йому запобіжний захід. 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework