На Житомирщині під час конфлікту чоловік зіштовхнув з припічку 8-річного сина

На Житомирщині під час конфлікту чоловік зіштовхнув з припічку 8-річного сина

  На Житомирщині поліція розслідує обставини травмування малолітнього хлопчика.

  Подія сталась в одному із сіл Черняхівського району. Медики надали необхідну допомогу 8-річному хлопчику, в якого діагностували перелом кістки руки. Попередньо, до травмування дитини причетний батько. Поліцейські розпочали кримінальне провадження, у рамках якого з’ясовують усі обставини.

  Повідомлення про подію до поліції надійшло 15 грудня з центру соціальної служби. За попередньо інформацією, в одній з родин села на Черняхівщині під час побутового конфлікту чоловік зіштовхнув з припічку 8-річного сина. У хлопчика медики діагностували перелом кістки руки.

  – Вказана родина перебуває на обліку соціальних служб як така, що потрапила у скрутні життєві обставини. Окрім потерпілого 8-річного хлопчика у сім’ї виховується ще 6-річна дитина. Минулого року 32-річний батько уже потрапляв у поле зору поліції і притягувався до адмінвідповідальності за прояви домашнього насильства та інші правопорушення адміністративного характеру. Поточного року з членами родини поліцейські проводили профілактичну роботу, - розповіла начальник підрозділу ювенальної превенції ГУНП Житомирщини Наталія Гончарук.

  Обставини травмування хлопчика наразі з’ясовують правоохоронці у рамках розпочатого за ст.128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) ККУ кримінального провадження.

  За чинним законодавством за вказані дії чоловікові може загрожувати покарання у вигляді громадських або виправних робіт чи обмеження волі строком до 2 років.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework