×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Житомирянка підгодовує птахів і влаштовує їм фотосесії

Житомирянка підгодовує птахів і влаштовує їм фотосесії

  Анна Голтвянська з Житомира, вийшовши на пенсію, зацікавилася фотозйомкою – облаштувала в себе на підвіконні годівничку і фотографує птахів.

   Суспільному Анна Голтвянська розповіла, що фотоапарат потрапив їй до рук випадково. Спочатку знімала усе підряд, бо подобався сам процес, а з досвідом прийшло розуміння суті фотографії. Найбільше жінка любить фотографувати пташок – робить це восени і взимку, коли вони потребують підгодовування. Зазвичай Анна їздить до лісу або в гідропарк. Цієї зими, каже, поїздки на природу довелося відкласти через карантин:

  "В ліс не йду, а вихід якийсь має бути. Довго думала, як це влаштувати, а потім придумала, що таку саму гілку, як у лісі, можна облаштувати і вдома".

   За словами Анни, аби фото виходили гарними, вона весь час вдосконалює свої вміння, для цього багато читає та спілкується із фотографами:

  "У мене камера налаштована на серійну зйомку – пташки дуже рухливі, а в режимі серійної зйомки камера знімає кілька кадрів за секунду, це дозволяє зробити гарні фото".

   Поїсти до облаштованої годівнички прилітають голуби, синички, зеленушки, щиглі та дубоноси. Пташки їдять, а Анна їх фотографує:

  "Це щиглик і зеленушка – моя улюблена фотографія. Їх у мене так багато, що я іноді не одразу можу знайти ту, що мені потрібна. Це ось, наприклад, дубоносик. У нього тиск дзьоба – 70 кілограмів".

   У якості фотографині Анна Голтвянська брала участь та перемагала у конкурсах, а ще вона залюбки ділиться досвідом із іншими:

  "Мене запрошували у коледж культури, і я діткам розказувала. А якщо хтось просить, то в індивідуальному порядку розказую".

  За словами Анни, знаннями вона ділиться охоче, адже й сама свого часу їх потребувала, але тоді довелося шукати все самій.

 
 

Авторка: Дар’я Самаріна

Камера: Сергій Кобилянський

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework