Житомирщина популяризує селфі-туризм

Житомирщина популяризує селфі-туризм

  У Житомирській області популяризують селфі-туризм на об’єктах, які часто відвідують мандрівники, та маловідомих локаціях.

   Про це кореспонденту Укрінформу розповів директор Житомирського обласного туристичного інформаційного центру Василь Кравчук.

  «Ми помітили, що селфі-туризм став популярним торік після публікації про зелені тунелі на Житомирщині. Люди почали їхати до Нового Заводу, до Владівки, де є такі природні тунелі, і публікувати фото із хештегами. Зараз пропонуємо п’ять таких популярних локацій для селфі-туризму», – зазначив Кравчук.

  За його словами, для такого виду туризму не обов’язково бути мандрівником, адже багато людей, проїжджаючи повз популярні локації, зупиняються там, щоб зробити фото.

  У турінфоцентрі рекомендують для селфі садибу Терещенка у селі Дениші, що за 20 км від Житомира. Від будівлі, про яку є чимало легенд, наразі залишилися вежа, частина західної стіни та сходи.

  У Житомирі колоритні селфі можна зробити біля скелі Голова Чацького, яка вважається візитівкою міста.

  У селі Старий Солотвин Бердичівського району є романтичний острів кохання з будинком рибалки, до якого прокладено місток. Там часто влаштовують весільні фотосесії, а туристи роблять селфі.

  Альтернатива клеванському Тунелю кохання на Житомирщині це – зелений тунель дорогою до села Владівка у Малинському районі. Найколоритніші селфі там виходять влітку та восени.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework