Попри пандемію: у міській раді готуються привітати з новорічними святами діток, які опинилися в складних життєвих обставинах

Попри пандемію: у міській раді готуються привітати з новорічними святами діток, які опинилися в складних життєвих обставинах

  Попри пандемію COVID-19 діти із сімей вразливих категорій  не залишаться цьогоріч без свята.  У міській раді кажуть: дітлахам, що в силу різних причин залишилися без належної батьківської турботи, новорічний настрій подарують.

   Наразі серед структурних підрозділів міської ради проходить акція зі збору подарунків для дітей що найбільше потребують уваги, а їх на обліку служби – 165. Серед них -  діти, батьки яких ухиляються від виконання своїх батьківських обов’язків; діти, що залишають своє постійне місце проживання; діти, що зазнали насилля, та інші вразливі категорії.

  Працівники служби (управління) у справах дітей планують відвідати кожну  вразливу родину, аби  створити  дітям радість… В попередні роки служба організовувала різноманітні майстер-класи. «Ми ліпили з дітками вареники, випікали піцу, ходили разом в кінотеатр, - каже Ольга Бібла, начальниця служби (управління) у справах дітей. – В цьому ж роціна жаль,  не можемо організувати заходів за участі великої кількості людей. Та ми перетворимося в казкових героїв та обов’язково привітаємо дітей».

  Долучитися  до збору подарунків може кожен: солодощі, іграшки та дитячі книжки можна принести в каб. № 128 (перший поверх міськвиконкому).  Така доброчинна акція триватиме до 11 грудня.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework