Школи синхронно скупилися антисептиком на 4 мільйона у фігуранта справи про антисептики-підробки

Школи синхронно скупилися антисептиком на 4 мільйона у фігуранта справи про антисептики-підробки

  Школи Житомира у період з 25 листопада по 30 листопада уклали 31 договір з ТОВ «Він Стрім» на придбання дезінфекційних засобів на 4,26 млн грн.

   Аналіз даних Prozorro, що 31 міська школи уклали угоди за спрощеною процедурою звітування для запобігання поширенню, локалізації та ліквідації спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби COVID-19,  - передають nashigroshi.org.

  Згідно з угодами, було замовлено дезінфікуючий засіб «Біопагдез» (з ензимами) по 430 гривень за літр, дезінфікуючий засіб «Біопагдез» (з ензимами) по 1870 гривень за п’ятилітровий  бутель, літровий дезінфекційний засіб «Clean strem» з дозатором по 110 гривеь, а ивеь, а п’ятилітровий «Clean strem» по 500 гривень. Також було замовлено «Clean strem» (гель) з дозатором по 125 гривень за літр та 560 гривень за п’ять літрів, а дезінфекційний засіб «Clean strem surface» з тригером по 130 гривень за літр, а п’ять літрів його за 560 грн за 5 л.

  На сайті Clean Stream виробництва ТОВ «Він Стрім», зазначається, що продукція відповідає вимогам нормативно-технічної документації та підтверджена державною санітарно-епідеміологічною експертизою України.

  Натомість, на іншому сайті під такою ж назвою – Clean Stream, де продається продукція виробництва ТОВ «Клін Стрім» вказано на контрафактне походження продукції «Він Стрім». Фірма зазначає, що «Він Стрім» не отримувало права на виготовлення антисептиків «Клін Стрім», виготовлена продукція не відповідає сертифікатам якості.

  ТОВ «Клін Стрім» зареєстроване в Житомирі, власниками фірми вказані Ігор Миколайович Коцюба та Олександр Ігорьович Вірьовкін. Коцюба весною цього року подав заявку до «Укрпатенту» на ТМ «Клін Стрім».

  ТОВ «Він Стрім» зареєстроване в Києві, її бенефіціаром вказаний Микола Ігорьович Вірьовкін.

  В договорах, укладених із школами, не вказано, хто виробник дезінфікуючих засобів – «Він Стрім» чи «Клін Стрім».

  Зауважимо, 26 березня 2020 року правоохоронці розпочали досудове розслідування щодо можливого заволодіння коштами  КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської облради. Як повідомляли «Наші гроші»  з посиланням на ухвалу Корольовського райсуду м. Житомира, поліція вважає, службові особи ТОВ «Дезодар» у змові із службовцями «Він Стрім» заволоділи бюджетними коштами у розмірі 117 тис. грн, які були виділені згаданій дитячій лікарні на засоби для догляду за руками та нігтями. Слідчі встановили, що на цю суму лікарня замовила «Дезодар»  продукції «Клін стрім 1л». Після огляду поставленого товару було виявлено, що замість виробника «Клін Стрім» виробником було вказане «Він Стрім».

  Паралельно, до поліції звернувся із заявою про вчинене кримінальне правопорушення директор «Клін Стрім», який теж повідомив про реалізацію невідомими контрафактного дезінфекційного засобу виробництва «Він Стрім» з підробленим товарним знаком «Клін Стрім».

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework