Служба зайнятості посприяє жителю Коростеня у відкритті магазину будтоварів

Служба зайнятості посприяє жителю Коростеня у відкритті магазину будтоварів

  3 грудня ми щороку відзначаємо Міжнародний день осіб з інвалідністю. У Коростенському центрі зайнятості таким особам сприяють у підборі підходящої роботи відповідно до їх професійних навичок і знань, рекомендацій медико-соціальної експертної комісії та індивідуальної програми реабілітації.

   Так, Євген Яковлєв, зважився на такий відповідальний крок, як відкриття власного магазину будівельних товарів. Протягом перебування у службі зайнятості, чоловік відвідував співбесіди з роботодавцями, бо ще не був психологічно готовий стати підприємцем. Він активно шукав собі підходящу вакансію, але  пошук не привів до позитивного результату.

  У процесі співпраці з кар’єрним радником, зваживши ретельно всі "за" і "проти" Євген все ж таки зробив вибір на користь самозайнятості. Побажаємо йому успіху та витримки на цьому шляху.

  Також для такої категорії людей служба зайнятості організовує професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації; залучає до посильної тимчасової зайнятості, навчає техніці пошуку роботи та самопрезентації тощо.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework