На Житомирщині кількість ліжок для госпіталізації пацієнтів із COVID-19 збільшилася до 2505

На Житомирщині кількість ліжок для госпіталізації пацієнтів із COVID-19 збільшилася до 2505

  “За минулий тиждень COVID-19 виявили у 3929 жителів Житомирщини. Темп захворюваності не спадає – середній показник по області становить близько 650 осіб на 100 тис. населення.

   Протягом минулого тижня одужало 2553 особи та, на жаль, померло 44 особи. Тому хочу вкотре закликати всіх дотримуватися протиепідмечіних обмежень. Бережіть себе та своїх близьких”, — сказала Наталія Остапченко.

  Про це йшлося 23 листопада на щотижневому підсумковому брифінгу Житомирської ОДА щодо ситуації з коронавірусом у Житомирській області за участю заступниці голови ОДА Наталії Остапченко та начальника Управління охорони здоров’я ОДА Миколи Суслика.

  Начальник Управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик поінформував, що станом на 23 листопада у лікарнях Житомирської області хворими на COVID-19 зайнято 46,2% від загальної кількості ліжокЗа минулий тиждень кількість ліжкомісць збільшилася на 51 одиницю.

  Так, у лікарнях, які внесені до переліку закладів охорони здоров`я, що визначені для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, – всього 2505 ліжок, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19, з яких 802 зайнято хворими на COVID-19 та 355 – пацієнтами з підозрою на  COVID-19;

  кількість ліжок у лікарнях резерву – всього 161 ліжко, визначене для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19,з яких 0 зайнято хворими на COVI D-19 та 0 – пацієнтами з підозрою на  COVID-19.

  Микола Суслик також додав, що з початку пандемії всього захворіло 966 дітей, 11 з яких знаходяться на стаціонарному лікуванні, важких серед дітей немає. 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework