24-річний молодик з Житомирщини в центрі Києва розвозив розфасовані наркотики

24-річний молодик з Житомирщини в центрі Києва розвозив розфасовані наркотики

  У Шевченківському районі столиці спецпризначенці затримали молодика з розфасованими наркотиками. Слідчі вилучили у хлопця п’ять згортків, три крафт-пакети, один поліетиленовий пакет та дві банки із речовиною рослинного походження. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

   Подія сталась на вулиці Соляній, де наряд полку поліції особливого призначення № 2 помітив автівку з вимкненими фарами та зупинив для перевірки документів. У ході спілкування із чоловіком на задньому сидінні автомобіля правоохоронці помітили скляні банки, в середині яких була подрібнена речовина зеленого кольору.

  Тож для документування події спецпризначенці викликали на місце слідчо-оперативну групу Шевченківського управління поліції. Правоохоронці вилучили у чоловіка п’ять згортків, три крафт-пакети, один поліетиленовий пакет та дві банки із речовиною рослинного походження, які у подальшому направили на проведення експертизи.

  Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 24-річний мешканець Житомирської області.

  За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури № 10 готують затриманому повідомлення про підозру. Фігуранту загрожує від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework