На Житомирщині викрили трьох місцевих жителів, причетних до незаконного обігу зброї 

На Житомирщині викрили трьох місцевих жителів, причетних до незаконного обігу зброї 

  Новоград-Волинською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного поводження зі зброєю та бойовими припасами місцевими жителями (ч.1 ст.263 КК України).

  Досудовим слідством встановлено, що троє колишніх військовослужбовців, 1974-1975 років народження, жителів міст Новоград-Волинського та Баранівки, причетні до незаконного обігу зброї та засобів ураження.

  У межах досудового розслідування, за погодженням із процесуальним прокурором, співробітниками УСБУ в області спільно зі слідчими місцевого відділу поліції 12.11.2020 проведено низку санкціонованих обшуків за місцем проживання трьох фігурантів справи.

  Під час обшуків у гаражному приміщенні та помешканнях, де проживають особи, виявлено бойові припаси та зброю без відповідних дозвільних документів,  зокрема: гладкоствольну мисливську рушницю (без маркування),  саморобну рушницю та майже 140 набоїв різного калібру.

  Зброю та бойові припаси вилучено для проведення експертизи.

  Досудове розслідування, яке проводить Новоград-Волинський відділ поліції, триває, встановлюються обставини кримінального правопорушення та можливу причетність до злочину інших осіб.

  Процесуальне керівництво здійснює Новоград-Волинська місцева прокуратура. 

 

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework