У Житомирі після встановлення лежачих поліцейських на будинках з’явилися тріщини

У Житомирі після встановлення лежачих поліцейських на будинках з’явилися тріщини

  У Житомирі після встановлення лежачих поліцейських на вулиці Гоголівській у приватних будинках з’явилися тріщини, а всередині під час руху машин трясуться стіни та підлога.

   Про це Суспільному розповіла жителька вулиці Гоголівської Валентина Світельська. За її словами, автівки проїжджають повз її дім на великій швидкості:

  "Ми не можемо спокійно жити, тому що коли проїжджають вантажні машини, або одна за одною йдуть легкові машини, у нас в хаті немає спокою. Постійно гуркіт, стукіт, брязкіт, особливо, коли машини навантажені. Увесь посуд в серванті дзвенить, двері в іншу кімнату самі відчиняються, по стінах пішли тріщини. У нас газові труби. Я три рази викликала аварійку, бо відкручуються гайки біля лічильника. У іншому місці просочується газ, мені вже небезпечно тут жити".

У Житомирі після встановлення лежачих поліцейських на будинках з’явилися тріщини  Лежачі поліцейські на цій ділянці дороги встановили, щоб запобігти ДТП, розповів член міської комісії з безпеки дорожнього руху Роман Кравчук:

  "Причини встановлення – ходять пішоходи, два великі мікрорайони, поруч знаходиться дитячий садок "Берізка" № 61, зранку і ввечері там ходять дорослі з дітьми. Дорога там пряма, рівна, водії значно перевищують швидкість, тому і вирішили свого часу встановити там лежачий поліцейський".

  Жителі вулиці подали заяву із вимогою демонтувати технічну конструкцію, каже житомирянка Лариса Галицька:

  "Ми всі зверталися і підписали заяву, я занесла її в міську раду, щоб нам допомогли вирішити це питання".

  Заступник міського голови Олександр Шевчук розповів, що лежачий поліцейський встановили на прохання жителів вулиці:

  "Через перевищення швидкості на цій ділянці жителі вулиці зверталися і просили встановити лежачий поліцейський. Зараз нам пишуть звернення, що він заважає. Лист ми отримали, розписано на управління транспорту і зв’язку і на нашу комісію місцеву з безпеки дорожнього руху. Найближчим часом працівники управління транспорту з членами комісії виїдуть на місце, є телефон заявника, обов’язково зустрінуться і врегулюють це питання".

  Лариса Галицька каже, якщо технічний засіб не демонтують, то вона разом із сусідами готова перекрити проїжджу частину:

  "Якщо це питання не буде вирішено, ми оголосимо страйк, вийдемо на дорогу, цілодобово будемо стояти, доки цих "поліцейських" не знімуть. Нам дорожче наше життя, наше здоров’я і наші будинки старі. Хто нам дасть квартири, коли вони посипляться?"

 

Авторка: Наталія Дехтієвська

Камера: Сергій Кобилянський

Новини Житомира

 

Последнее изменение Суббота, 14/11/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework