У Житомирі у мешканців триповерхівки погоріла вся техніка

У Житомирі у мешканців триповерхівки погоріла вся техніка

  Від стрибка напруги у триповерховому будинку в Житомирі погоріла уся побутова техніка. Мешканці обурюються, що сталося це після трьох місяців ремонту лінії. Щойно будинок включили  до нової мережі – вимкнулися усі телевізори, мікрохвильовки й котли. Тепер мешканці вимагають компенсації.

   Про те, хто платитиме, йдеться 10 листопада у сюжеті ТСН.

  У квартирі Наталії вийшла з ладу уся побутова техніка: мікрохвильовка, духова шафа, котел.

  Все через стрибок напруги, каже пан Юрій. Розповідає, що того дня електроенергії в будинку не було  зранку. А о 17:00 раптом почувся гучний звук.

  Чоловік каже, одразу зрозумів, щось не так з електромережею і встиг висмикнути з розетки холодильник. А от інші прилади врятувати не зміг.

  В кожній квартирі цього триповерхового будинку свої збитки. Телевізори, холодильники, роутери.  Мешканці винуватять електриків, які кілька місяців поспіль лагодили лінію електропередач  на їхній вулиці. Через це їхній будинок і літом, і восени потерпав від відключень світла.

  Тепер потерпілих цікавить одне – хто компенсує їм вартість ремонту техніки.

  Від стрибка напруги в триповерховому будинку в Житомирі погоріла вся побутова техніка. Мешканці обурюються, що сталося це після трьох місяців ремонту лінії. Тільки-но дім під'єднали до нової мережі, вимкнулися всі телевізори, мікрохвильовки і котли. Тепер мешканці вимагають компенсацію. Хто платитиме - у сюжеті.  

  "У нас в будинку не живуть магнати й бізнесмени. У нас живуть середньостатистичні мешканці  міста Житомира. Ми працюємо на зарплату і кожна сотня у нас на рахунку", — обурюється мешканка будинку Інна Вдовиченко.

  Своєю чергою, представник ЖЕКу, який опікується електромережею  будинку, в усьому  винуватить підрядників, ті свою провину відкидають. Обидві сторони сходяться лише в одному — прилади перегоріли через пошкоджений кабель.

  Тим часом, мешканці будинку написали скарги в обленерго та поліцію. Кажуть, якщо збитки їм не компенсують, готові відстоювати себе у суді. 

Авторка: Олена Кузнєцова 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework