Суд залишив під вартою бердичівського «блогера» до 5 грудня

Суд залишив під вартою бердичівського «блогера» до 5 грудня

  На початку цього тижня слідчий суддя Бердичівського міськрайонного розглянув клопотання слідчої місцевого відділу поліції, підтримане прокурором, про продовження терміну дії запобіжного заходу одному із бердичівських «блогерів».

 Нагадаємо, що 12 вересня чоловіка, підозрюваного у незаконному позбавленні волі людини, вчиненому за змовою групи осіб (кримінальне правопорушення, передбачене частиною 2 статті 146 КК України) було взято під варту. Із таким рішенням Бердичівського міськрайонного згодом погодився і Житомирський апеляційний суд.

  Нині ж слідчі органи просили продовжити термін тримання підозрюваного у СІЗО у зв’язку із не закінченням досудового розслідування. Мовляв, іще нема висновків призначеної експертизи, не проведено інші слідчі дії. До того ж, продовжують існувати ризики переховування даного чоловіка від слідства, незаконного впливу на потерпілого, вчинення нового правопорушення тощо.

  Адвокат підозрюваного просив застосувати до підзахисного цілодобовий домашній арешт із використанням електронного засобу контролю. Закцентував увагу на тому, що інкриміноване його клієнту діяння є злочином середньої тяжкості, від якого не настало жодних тяжких наслідків. Також захисник долучив до справи низку документів про стан здоров’я підозрюваного і розписку від потерпілого про отримання ним 20 тисяч гривень у якості компенсації заподіяної шкоди.

  Заслухавши думки учасників справи та дослідивши наявні у справі матеріали, суд своєю ухвалою задовольнив клопотання слідчої та ще на місяць, до 5 грудня, продовжив «блогеру» термін тримання під вартою. Повний текст рішення суду буде оголошено 5 листопада о 17:50.

Джерело: rio-berdychiv.info

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework