Житомирська ОДА починає будувати дорогу після звернення активіста

Житомирська ОДА починає будувати дорогу після звернення активіста

  Департамент регіонального розвитку при Житомирській ОДА 27 жовтня оголосив тендер на будівництво дороги Олевськ — Покровське (Комсомольськ). Аукціон оголошено на сайті прозорро і відбудеться 12 листопада 2020 року. Початкова вартість 87,8 мільйонів гривень, - розповідає stopcor.org.

  Житомирська ОДА миттєво відреагувала на публікації координатора ГО Стоп Корупція по Житомирській області Олександра Ігнатьєва, який розмістив публікацію в Фейсбук від 17.10.2020, зазначивши бездіяльність місцевої влади, які роками не реагували на прохання громади. Обласна влада не знала, що в Житомирській області є така проблема де швидка допомога добирається від міста Олевськ до села Журжевичі 2 години.

  Скажіть, як невідкладна допомога може доїхати до Журжевичі по такій дорозі 30 кілометрів? А це проблема з огляду на той факт що там півтора   року немає медика в ФАП. Ми добиралися до Журжевичі 2 години від Олевська.

  Боляче дивитися коли влада ОТГ розповідає, як хочуть зробити дорогу, але не ОТГ ні район не зробили до сих пір проект цієї дороги. Хто розуміє в бюджетних процесах той розбереться, що обіцянки влади зробити дорогу не маючи проекту це чистий популізм.

  Тому у нового керівництва ОТГ в пріоритеті повинен бути проект дороги і реалізація його. — написав 17 листопада Олександр Ігнатьєв. 

  Що робила влада Олевської ОТГ 4 роки. Що робили обласні депутати від Олевська які протирали штани в облраді 5 років? Чому до сих пір ця проблемна дорога не зроблена? І чому навіть проекту немає … Друзі треба нам разом цю ситуацію змінювати. Влада повинна працювати на людей а не навпаки як це відбувається зараз. — відмитив Ігнатьєв.

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework