Бердичівській суд оштрафував матір, яка напідпитку била та лаяла дитину

Бердичівській суд оштрафував матір, яка напідпитку била та лаяла дитину

  1700 гривень штрафу призначив Бердичівській міськрайонний суд місцевій жительці, визнаній винною у невиконанні обов’язків з належного виховання дітей.

  Повідомляє rio-berdychiv.info з посиланням на пресслужбу Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області.

  На судове засідання бердичівлянка не з’явилась, хоча була належним чином про нього поінформована. Причин своєї неявки жінка не повідомила, тож, на підставі статті 268 КУпАП, суд вважав за можливе розглянути справу і без її участі.

  Після вивчення матеріалів поліції було встановлено, що наприкінці цьогорічного липня молода матуся із двома дітьми 2019 та 2017 років народження перебувала в нетверезому стані у парку культури ім. Т. Шевченка. Жінка ухилялась від виконання покладених на неї батьківських обов’язків: вживала щодо малюків нецензурні слова та наносила удари молодшій дитині. Таким чином, вчинила правопорушення, передбачене частиною 2 статті 184 КУпАП.

  Вину порушниці, окрім складених адмінпротоколів, доводять і письмові пояснення свідків. Призначаючи покарання, суд враховував характер вчиненого діяння, особу жінки, її майновий стан тощо, тож вважав за доцільне накласти на неї штраф у розмірі ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1700 гривень). Також бердичівлянка має сплатити ще й 420 гривень судового збору.

  Протягом десяти днів з дня винесення постанову можна оскаржити у Житомирському апеляційному суді.

Новини Житомира

 



Последнее изменение Пятница, 30/10/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework