«Житомиргаз Збут» постачає клієнтам не лише газ, а й електроенергію

«Житомиргаз Збут» постачає клієнтам не лише газ, а й електроенергію

  ТОВ «Житомиргаз Збут» працює для створення максимально комфортних умов для кожного клієнта. Так, представники малого та середнього бізнесу можуть відтепер купувати електроенергію та газ у одного постачальника.

  «Нещодавно наша компанія отримала ліцензію на продаж електроенергії. Тож тепер запрошуємо до нової співпраці юридичних та фізичних осіб- підприємців. Власники бізнесу вже можуть укласти договір на поставку електричної енергії з ТОВ «Житомиргаз Збут», – розповідає директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

  «Житомиргаз Збут» є надійним постачальником газу для побутових споживачів, юридичних та бюджетних організацій з 2015 року. Компанія постійно розвиває та вдосконалює сервіси, працює в інтересах клієнтів, швидко реагує на усі запити.

  «Ми виходимо на ринок з новою пропозицією для юридичних осіб та підприємців. Тепер споживачі мають можливість обрати одного постачальника одразу двох ресурсів: газу та електроенергії», - наголошує Олена Благодарська.

  Кожен клієнт «Житомиргаз Збуту» може розраховувати на послуги персонального менеджера з газу та електроенергії. Гарантується індивідуальний підхід до розрахунку ціни та різні варіанти оплати.

  Підприємство має зручний та комфортний сервіс обслуговування, що є передумовою для розширення аудиторії споживачів. Переконані, що якість послуг стане головним критерієм для нових клієнтів, котрі купуватимуть не лише газ, але й електроенергію в одного постачальника – «Житомиргаз Збут».

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework