На Житомирщині в лікарні Новограда-Волинського заповнені всі місця для лікування хворих на COVID-19

На Житомирщині в лікарні Новограда-Волинського заповнені всі місця для лікування хворих на COVID-19

  Усі ліжко-місця у комунальному некомерційному підприємстві "Новоград-Волинське міськрайонне ТМО", передбачені для госпіталізації хворих з коронавірусом та ізоляції хворих із підозрою на COVID-19, заповнені. Для госпіталізації хворих з підозрою на коронавірус під ізоляційне відділення перепрофілювали кардіологічне, дитяче та неврологічне відділення.

   Про це повідомив головний лікар "Новоград-Волинського міськрай ТМО" Василь Борис під час спільного засідання міської комісії ТЕБ та НС і штабу щодо протидії поширення випадків захворювання коронавірусом, - пише suspilne.media.

  За його словами, лікарня наразі забезпечена засобами індивідуального захисту та лікарськими препаратами. Перебоїв з постачанням кисню не було. Завдяки благодійникам закупили додатково 25 балонів для транспортування кисню. У наявності було 45. Також підписали додаткову угоду з фірмою-постачальником про отримання до кінця року 1500 кисневих балонів. Профінансували аванс для виготовлення установки із вироблення газоподібного кисню. Виготовлення займе близько 10-12 тижнів, після чого установка працюватиме та забезпечуватиме потребу в кисні хворих на COVID-19.

  Як повідомила директорка "Центру первинної медико-санітарної допомоги" Новоград-Волинської міської ради Інна Вошко, 196 хворих на коронавірус лікуються в домашніх умовах під наглядом сімейних лікарів. Також медики спостерігають за 265 людьми із пневмонією.

  Нагадаємо, що місто Новоград-Волинський перебуває у "помаранчевій" зоні карантину.

  Серед жителів Новограда-Волинського за минулу добу (21 жовтня – ред.) діагностовано 22 нові випадки захворювання на коронавірус (15 жінок та 7 чоловіків). Також захворіли 6 жителів району (4 жінки та 2 чоловіків).

  На стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні КНП "Новоград-Волинське міськрай ТМО" перебуває 27 хворих на коронавірус. Серед них – 18 жителів міста та 9 жителів Новоград-Волинського району.

  В ізоляційному відділенні міськрай ТМО перебуває 71 особа з підозрою на коронавірус.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework