У тендері на демонтаж дитсадка в Житомирі надійшло 10 пропозицій: перемога дісталася фірмі, яка запропонувала вдвічі нижчу ціну

У тендері на демонтаж дитсадка в Житомирі надійшло 10 пропозицій: перемога дісталася фірмі, яка запропонувала вдвічі нижчу ціну

  Управління капітального будівництва Житомирської міської ради провело тендер на демонтаж навчально-виховного комплексу №11 «літ. А», «літ. Б», «літ. В», «літ. Г», «літ. К», «літ. Е», «літ. Д», що знаходиться за адресою: м. Житомир, провулок Річковий, 12-в.

   Очікувана вартість закупівлі становила - 821 тис. 128 грн, - розповідає zhitomir.info.

  За умовами тендерної документації, демонтувати будівлі мають з 26 жовтня до 30 листопада 2020 року. Джерело фінансування - місцевий бюджет. Про це йдеться в закупівлі опублікованій 29 вересня на ресурсі ProZorro.

  Свої пропозиції на участь у торгах подало 10 фірм:

  • ТОВ “АртХаус” з остаточною пропозицією у 439 тис. грн;
  • ПП “СЛП-ПЛАСТ” з остаточною пропозицією у 439 тис. 121 грн;
  • ТОВ “БКСД” з остаточною пропозицією у 440 тис. грн;
  • ФОП Самборський А.А. з остаточною пропозицією у 480 тис. грн;
  • ДП “Фаворит ОПТ” АТЗТ “Фаворит” з остаточною пропозицією у 579 тис. 728 грн 2 коп.;
  • ТОВ “АЙ ТЕМС 09” з остаточною ціновою пропозицію у 582 тис. 500 грн;
  • ПрАТ “Екосейв” з остаточною ціновою пропозицією у 717 тис. 800 грн;
  • ПП Будівельна компанія “Гарант-С” з остаточною ціновою пропозицію у 718 тис. грн;
  • ФОП “Козлюк Руслан Вікторович” з остаточною іновою пропозицією у 718 тис. 267 грн;
  • ТОВ “Еко-Дім” з остаточною ціновою пропозицією у 815 тис. 475 грн 74 коп.

  Управління капітального будівництва Житомирської міської ради визнало пропозицію ТОВ “АртХаус” аномально низькою. До 20 жовтня фірма мала можливість обгрунтувати причини такої низької ціни.

23 жовтня замовник опублікував повідомлення про намір укласти договір з ТОВ “АртХаус”, оскільки фірма пояснила, що ціна тендерної пропозиції зменшена за рахунок зменшення вартості 1 маш/години власної та орендованої техніки, а також за рахунок зменшення розміру прибутку, адміністративних та загальновиробничих витрат в частині заробітної плати, коштів на покриття решти статей загальновиробничих витрат.

  ТОВ «АртХаус» засноване в 2006 році. Зареєстрована фірма в Житомирі по вулиці Велика Бердичівська, 89. Основний вид діяльності – організація будівництва будівель, статутний капітал - 35 тис. грн. Власником фірми є Бобло Петро Іванович.

  Зауважимо, що ТОВ “АртХаус” має 48,15 переможних лотів. YouControl звертає увагу, що компанія за останні 3 роки має 2 судові справи, де вона виступає відповідачем та 14 кримінальних судових справ пов'язаних з компанією.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework