Місцеві благодійники поповнили обмундирування житомирських рятувальників

Місцеві благодійники поповнили обмундирування житомирських рятувальників

  9 жовтня до Аварійно-рятувальної частини Управління ДСНС у Житомирській області завітали місцеві благодійники з несподіваним подарунком. Керівники одного з житомирських підприємств вже давно хотіли відвідати рятувальників та висловити вдячність за їхню працю у непростий період сьогодення.

   Гості вручили аварійно-рятувальному підрозділу 20 пар захисних рукавиць вартістю 18 тисяч гривень. Благодійники назвали наших хлопців янголами-охоронцями області, пригадуючи гасіння навесні масштабних лісових пожеж та щоденне надання допомоги людям, які опинилися у біді. А у сьогоднішніх умовах карантину бійці ДСНС, окрім повсякденної роботи, ще й надають допомогу у боротьбі з коронавірусною інфекцією. Саме тому допомога потрібна і самим рятувальникам, які, ризикуючи власним життям та здоров’ям, роблять наше життя безпечнішим.

  Рятувальники щиро подякували гостям за несподіваний та приємний ранковий подарунок і заступили на добове чергування. Кожен подібний жест – це додаткове натхнення на виконання своєї щоденної праці.

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework