У Коростишеві у місцевого жителя під час обшуку виявили незаконне зберігання вогнепальної зброї, боєприпасів і бурштину та повідомили йому про підозру у скоєнні злочинів

У Коростишеві у місцевого жителя під час обшуку виявили незаконне зберігання вогнепальної зброї, боєприпасів і бурштину та повідомили йому про підозру у скоєнні злочинів

  Коростишівською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання, зберігання бойових припасів, вогнепальної зброї та незаконного зберігання бурштину, скоєних місцевим жителем.

   Наразі, на підставі добутих органом слідства доказів,  особі повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263 та ч.1 ст. 240-1 КК України.

  За даними слідства, 57-річний житель міста Коростишева без передбачених чинним законодавством дозволів зберігав вогнепальну зброю та боєприпаси, а також коштовне каміння.

  У ході санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта справи та у гаражному приміщенні багатоповерхового житлового будинку правоохоронцями було виявлено та вилучено пістолет марки STALKER і боєприпаси до вогнепальної стрілецької зброї, а також понад 2 кг необробленого бурштину.

  Викрито та задокументовано факти правопорушень за матеріалами співробітників УСБУ в області.

  Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить Коростишівський відділ поліції.

 

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework