Жива мішень: дачнику, який вистрелив у грибника у Житомирській області, загрожує довічне ув'язнення

Жива мішень: дачнику, який вистрелив у грибника у Житомирській області, загрожує довічне ув'язнення

  Поранений каже, що мав конфлікт із дачником.

   У Житомирській області поранення зазнав  чоловік, який пішов збирати гриби. Він дивом зміг втекти від свого нападника, який відкрив по ньому стрілянину із рушниці. Його будинок спецпризначенці брали штурмом, йдеться в ТСН.

  35-річний Михайло на лікарняному ліжку з простреленою ногою. Каже, й подумати не міг, що, збираючи гриби, отримає поранення з мисливської рушниці. "На рентгені 50 дробинок, а дві лише витягнули. Дріб залишився там, виймати не будуть, тому що треба зрізати все до чашечки, усе витягувати", — каже постраждалий Михайло Решотнік.

  Розповідає, опівдні разом із  сусідом пішов по гриби, у лісі розійшлися по різні боки. Не минуло й десяти хвилин, як у себе за спиною помітив чоловіка з мисливською рушницею. І впізнав його, каже, то дачник, що кілька разів на рік приїздить у Білу Криницю з Києва. "Зі спини підійшов, я повернувся до нього. Він каже: "Ти попався". І вистрелив мені в ногу. Я в шоковому  стані почав від нього втікати, а він за мною став гнатися", — пригадує Михайло.

  Йому дивом вдалося втекти, він набрав поліцію і швидку. Правоохоронцям вказав дачу, де живе нападник. Кілька десятків бійців хату брали штурмом. 

  Однак у будинку чоловіка вже  не було. За кілька годин його затримали у столиці. З’ясувалося, чоловіку 49 років. Вдома у нього був цілий арсенал зареєстрованої зброї. "Нарізна зброя, гумовий пістолет зареєстрований і помпова рушниця. За фахом він охоронець, він працював  у приватних і державних фірмах", — розповідає начальник слідчого відділу Радомишльського відділення поліції Артем Тетерський.

  Які свідчення дає, у поліції не кажуть. Про можливі мотиви злочину теж мовчать. Втім, сам поранений розповідає: кілька місяців тому мав із нападником конфлікт і навіть вдарив його. Інші селяни про дачника розповідають небагато. "Місцеві бояться в ту посадку ходити, там постійно стрілянина. У них вся вулиця постреляна, і паркани, і все", — каже мешканка села Алла.

  Стрільцю висунули підозру за статтею замах на вбивство. Йому загрожує довічне ув’язнення. Найближчим часом йому обиратимуть запобіжний захід. 

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework