У Житомирі запрацювало відреконструйоване поліклінічне відділення обласного онкодиспансеру

У Житомирі запрацювало відреконструйоване поліклінічне відділення обласного онкодиспансеру

  У Житомирі запрацювало відреконструйоване за 42 мільйони гривень поліклінічне відділення обласного онкодиспансеру. Реконструкція тривала 2 роки – за цей час у відділенні зробили ремонт, утеплили приміщення та оновили обладнання.

   Про це кореспондентам Суспільне.Житомир розповів директор онкодиспансеру Ігор Сабадаш:

  "Ми вже відкрили відділення для роботи. Тут широкі коридори, хол для реєстратури, якого не було раніше, зробили гардероб, зробили операційний блок, кімнати для амбулаторних хворих. Провели термосанацію усієї будівлі з заміною вікон, добудували і реконструювали приміщення та облаштували його меблями та обладнанням. Кошти надходили за рахунок Державного фонду регіонального розвитку і з обласного бюджету".

У Житомирі запрацювало відреконструйоване поліклінічне відділення обласного онкодиспансеруУ Житомирі запрацювало відреконструйоване поліклінічне відділення обласного онкодиспансеру  Окрім ремонту коридорів, відремонтували і кабінети лікарів. Хірург Юрій Шевченко в онкодиспансері працює понад 15 років. Каже, що такої масштабної реконструкції за всі роки його роботи тут не проводили:

  "А було тут схоже на "дітей підземелля" – темно, сиро. Кабінетів взагалі не мали, хірургічний кабінет був на другому поверсі в поліклініці на дуже маленькій території, де ми весь час штовхалися. Це було надзвичайно неприємно, як для лікарів, так і для хворих. Сьогодні маємо просторий кабінет, де сидять троє хірургів. Це велике досягнення – те, що покращилися умови для лікарів. Думаю, пацієнти теж будуть задоволені".

У Житомирі запрацювало відреконструйоване поліклінічне відділення обласного онкодиспансеруУ Житомирі запрацювало відреконструйоване поліклінічне відділення обласного онкодиспансеру  Медичний директор Тарас Волков показує новий гінекологічний кабінет із новим обладнанням. Кореспондентам Суспільного розповідає, що за останній рік база діагностичної апаратури зросла в кілька разів:

  "Це сучасний італійський кольпоскоп , який складається з оптичної системи, цифрової камери і екрану. Він дозволяє при збільшенні в 20 разів визначати найдрібніші ділянки патології шийки матки. Ми придбали надсучасну апаратуру для лабораторії – імуноферментні аналізатори і аналізатори біохімічні. За останній рік наша база по діагностичній апаратурі зросла в декілька разів".

У Житомирі запрацювало відреконструйоване поліклінічне відділення обласного онкодиспансеру  На час реконструкції свою роботу лікарі не припиняли, ремонтні роботи тривали 2 роки.
 
 

Автор: Сергій Косюченко

Камера: Віктор Підвисоцький

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework