Директор Житомирського лікеро-горілчаного заводу прокоментував ситуацію з приватизацією підприємства

Директор Житомирського лікеро-горілчаного заводу прокоментував ситуацію з приватизацією підприємства

  Директор Житомирського лікеро-горілчаного заводу Руслан Лущай прокоментував ситуацію з майбутньою приватизацією підприємства. За його словами, підприємство поки працює в штатному режимі.

   29 вересня Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким передав державне підприємство "Житомирський лікеро-горілчаний завод" в управління Фонду державного майна України для подальшої приватизації підприємства.

  Суспільне.Житомир поспілкувалося з директором Житомирського лікеро-горілчаного заводу Русланом Лущаєм, який розповів, як вплине на роботу підприємства приватизація і чи варто очікувати якихось змін.

  "29 вересня 2020 року Президент України прийняв рішення про передачу підприємства у приватну власність. Рішення прийнято, але приватизація – процес тривалий, – розповів у коментарі Суспільне.Житомир Руслан Лущай. – Фактично зараз Державне управління справами передає підприємство до Фонду гарантування вкладів, який безпосередньо буде займатися його приватизацією. Підприємство не змінює свого профілю і працює в штатному режимі – працівники перебувають на робочих місцях. Єдине, що зміниться – це власник підприємства. Адже що таке приватизація? Це відкриті торги на сайті ProZorro, у яких може взяти участь кожен, хто зацікавлений у купівлі. Але коли це станеться, це вже вирішувати Фонду гарантування вкладів. А перед цим проходитиме тривала процедура міжвідомчої передачі, яка закінчиться місяців через 2-3. Враховуючи традиції підприємства, його потужності, торгові марки, експортну історію, думаю, що новий власник буде зацікавлений у збереженні всього цього надбання".

 

Автор: Сергій Богінський

Камера: Ігор Грач

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework